TOPlist


fazolové muffiny

  • Uživatelský recept
  • Autor: mortyssa
  • Porce: 15.00
  • Doba přípravy (min.): 70

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Kakao Holandské (v suchém stavu)30
Vejce celá průměr165
Olej palmojádrový, kokosový50
Fazole (v suchém stavu)200
Kypřící prášek do pečiva7
sachariďák30
Med100

Energetická hodnota celkem: 8169 kJ

Bílkoviny (g): 77, Tuky (g): 75, Sacharidy (g): 239 SAFA (g): 52 Cukry (g): 113 Vláknina (g): 16 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 545 kJ

Bílkoviny (g): 5.1, Tuky (g): 5, Sacharidy (g): 15.9 SAFA (g): 3.5 Cukry (g): 7.5 Vláknina (g): 1.1 Sůl (g): 0.1


Dochucovadla:

Kdo má rád může přidat skořici Je odzkoušené že jen černé jsou chutné, ostatní druhy fazolí ani nezkoušejte.

Postup přípravy

Černé fazole namočíme den předem. Druhý den uvaříme do měkka. Propláchnuté studené dáme do mixéru a řádně rozmixujeme s dalšími ingrediencemi. Vyšlehané těsto přelijeme do formiček a dáme péct cca 170°C na 40 minut P.S. používá se proteinový prášek (lze použít i sacharidový), med podle potřeby, kokosový olej rozpustíme

Fotografie



Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma