TOPlist


Hovězí kýta na víně, těstoviny

  • Uživatelský recept
  • Autor: Leela
  • Porce: 1.00
  • Doba přípravy (min.): 120

EH 1800 kJ, B 27g, T 13g, S 50g

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Hovězí maso zadní průměr90
Oleje (všechny druhy)5
Cibule20
Celer - bulva8
Petržel - kořen8
Květák8
Pór8
Mrkev10
Rajský protlak Tesco30
Víno červené25
Těstoviny vařené - průměr45

Energetická hodnota celkem: 1477 kJ

Bílkoviny (g): 21, Tuky (g): 16, Sacharidy (g): 30 SAFA (g): 6 Cukry (g): 9 Vláknina (g): 2 Sůl (g): 1


Dochucovadla:

Bobkový list, hřebíček, nové koření, špetka tymiánu a rozmarýnu, sůl, černý pepř.

Postup přípravy

Zeleninu očistíme a nakrájíme na kostky. Maso osolíme, opepříme a opečeme v pekáči ze všech stran. Přidáme zeleninu, koření, rajský protlak, podlijeme vodou a červeným vínem, přiklopíme a dáme péct do trouby. Měkké maso nakrájíme na porce a uchováme v teple. Šťávu procedíme přes sítko a necháme ji prohřá. Podáváme s těstovinami. Čerpáno z knihy Hubneme s rozumem tvořivě

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma