TOPlist


Hovezi na houbach

  • Uživatelský recept
  • Autor: LucieVojtova
  • Porce: 3.00
  • Doba přípravy (min.): 90

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Hovězí maso zadní průměr250
Žampiony250
Cibule100
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)10
Smetana na vaření 10%100

Energetická hodnota celkem: 2626 kJ

Bílkoviny (g): 59, Tuky (g): 33, Sacharidy (g): 22 SAFA (g): 14 Cukry (g): 12 Vláknina (g): 7 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 875 kJ

Bílkoviny (g): 19.7, Tuky (g): 11, Sacharidy (g): 7.3 SAFA (g): 4.7 Cukry (g): 4 Vláknina (g): 2.3 Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Cibuly orestujeme na oleji pridame maso nechame zatahnout osolime,opeprime,pridame kmin a zalejeme vyvarem,dusime do mneka.Na panvi osmahneme ocistene a pokrajene houby,pridame k masu zalejeme smetanou muzeme mirne zahustit skrobem a povarime.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma