TOPlist


Lasagne zapečené s mletým masem

  • Uživatelský recept
  • Autor: Leela
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 70

Na 1 porci: EH 1740 kJ , B 28 g, T 13 g, S 47 g

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Těstoviny vařené - průměr180
Mrkev160
Celer řapíkatý120
Cibule80
Česnek20
Oleje (všechny druhy)20
Hovězí maso přední průměr280
Rajčata 200
Rajský protlak Tesco80
Eidam 20 % průměr80

Energetická hodnota celkem: 6478 kJ

Bílkoviny (g): 89, Tuky (g): 79, Sacharidy (g): 114 SAFA (g): 30 Cukry (g): 43 Vláknina (g): 16 Sůl (g): 4

Energetická hodnota na 1 porci: 1620 kJ

Bílkoviny (g): 22.3, Tuky (g): 19.8, Sacharidy (g): 28.5 SAFA (g): 7.5 Cukry (g): 10.8 Vláknina (g): 4 Sůl (g): 1


Dochucovadla:

sůl, mletý pepř

Postup přípravy

Maso umeleme. Zeleninu omyjeme, mrkev a celer nakrájíme na kostičky. Na rozehřátém oleji orestujeme jemně nakrájenou cibuli a česnek, přidáme mleté masoa důkladně ho opečeme. Pak doplníme mrkví, celerem a rajským protlakem, dusíme a jako poslední přidáme krájená rajčata. Do pekáčku rozložíme masovou směs a plátky lasagní, posypeme strouhaným sýrem a dáme do trouby asi na 30 minut zapéct čerpáno z knihy Hubneme s rozumem tvořivě

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma