TOPlist


citronová polevka s vejcem

  • Uživatelský recept
  • Autor: ramona79
  • Porce: 4.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)

Energetická hodnota celkem: 0 kJ

Bílkoviny (g): 0, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 0 SAFA (g): 0 Cukry (g): 0 Vláknina (g): 0 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 0 kJ

Bílkoviny (g): 0, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 0 SAFA (g): 0 Cukry (g): 0 Vláknina (g): 0 Sůl (g): 0

Postup přípravy

Dáme vařit asi 3 l vody s mrkvi, celerem a cibulkou. Osolíme a opepříme Do misky nachystáme mleté maso s 3 hrsti rýže, sůl, pepř a dobře zamícháme. Tvoříme malé kuličky a přidáváme do vařící polévky. Po 10 minutách přidáme malý hrnek ryže. Zamícháme a necháme vařit až rýže změkne. Po změknuti přidáme trochu petrželky a polévku vypneme. Do větší misky , rozšleháme vajíčko a přidáme půlku citronu (šťávu). Dobře zamícháme a do té směsi pomalu naléváme horkou polévku a mícháme, pozor ať se to vajíčko nesrazí. Když ta teplota té směsi bude tepla, tak pomalu ji vlijeme do polévky a rychle mícháme. Podle chuti ještě můžeme přidat citron. Omlouvam se za češtinu. Polevku znam z řecka. Fotku přidavam z me stranky na top recepty.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma