- Autor: ramona79
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|
Energetická hodnota celkem: 0 kJ
Bílkoviny (g): 0,
Tuky (g): 0,
Sacharidy (g): 0,
SAFA (g): 0,
Cukry (g): 0,
Vláknina (g): 0,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 0 kJ
Bílkoviny (g): 0, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 0, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Dáme vařit asi 3 l vody s mrkvi, celerem a cibulkou. Osolíme a opepříme Do misky nachystáme mleté maso s 3 hrsti rýže, sůl, pepř a dobře zamícháme. Tvoříme malé kuličky a přidáváme do vařící polévky. Po 10 minutách přidáme malý hrnek ryže. Zamícháme a necháme vařit až rýže změkne. Po změknuti přidáme trochu petrželky a polévku vypneme. Do větší misky , rozšleháme vajíčko a přidáme půlku citronu (šťávu). Dobře zamícháme a do té směsi pomalu naléváme horkou polévku a mícháme, pozor ať se to vajíčko nesrazí. Když ta teplota té směsi bude tepla, tak pomalu ji vlijeme do polévky a rychle mícháme. Podle chuti ještě můžeme přidat citron. Omlouvam se za češtinu. Polevku znam z řecka. Fotku přidavam z me stranky na top recepty.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.