TOPlist


Játra na oreganu, brambory, zelný salát s jablkem

  • STOB recept
  • Autor: STOB
  • Porce: 1.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Mrkev30
Jablka50
Zelí bílé kysané120
Brambory zimní100
Česnek5
Oleje (všechny druhy)5
Játra vepřová140

Energetická hodnota celkem: 1592 kJ

Bílkoviny (g): 33, Tuky (g): 11, Sacharidy (g): 37 SAFA (g): 3 Cukry (g): 13 Vláknina (g): 5 Sůl (g): 1

Postup přípravy

Játra očistíme, nakrájíme na plátky, okraje nařízneme, opepříme, potřeme rozetřeným česnekem a posypeme oreganem. Zeleninu omyjeme, očistíme, zelí pokrájíme, jablko nakrájíme na kousky, mrkev nastrouháme, vše zamícháme, ochutíme zálivkou se solí, pepřem a nekalorickým sladidlem a necháme v chladu odležet. Porce jater opečeme z obou stran na rozehřátém oleji. Podáváme s vařenými bramborami a salátem.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (6 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma