TOPlist


Játrová nádivka v kedlubnách

  • STOB recept
  • Autor: STOB
  • Porce: 1.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Chléb křehký Knuspi15
Kopr8
Salát hlávkový50
Kečup10
Víno červené20
Žampiony30
Játra drůbeží80
Cibule20
Oleje (všechny druhy)5
Kedlubna225

Energetická hodnota celkem: 1318 kJ

Bílkoviny (g): 26, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 32 SAFA (g): 3 Cukry (g): 11 Vláknina (g): 7 Sůl (g): 1

Postup přípravy

Zeleninu a žampióny omyjeme, osušíme, kedlubnu oloupeme, odkrojíme vršek, opatrně vydlabeme a připravíme asi 5 minut v páře. Na rozehřátém oleji orestujeme cibulku, přidáme na kousky pokrájená játra, žampióny necháme rozdusit, doplníme kečupem, lžící vína, osolíme a opepříme. Teplé kedlubny naplníme játrovou směsí. Podáváme s hlávkovým salátem s koprovou zálivkou a plátkem celozrnného chleba.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (3 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma