TOPlist


vepřová játra na pivu

  • Uživatelský recept
  • Autor: babkajana
  • Porce: 3.00
  • Doba přípravy (min.): 25

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Paprika červená180
Pivo světlé 10°200
Petržel - nať6
Cibulka jarní10
Cibule100
Mouka pšeničná hladká10
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)30
Játra vepřová400

Energetická hodnota celkem: 4130 kJ

Bílkoviny (g): 90, Tuky (g): 46, Sacharidy (g): 49 SAFA (g): 10 Cukry (g): 18 Vláknina (g): 7 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1377 kJ

Bílkoviny (g): 30, Tuky (g): 15.3, Sacharidy (g): 16.3 SAFA (g): 3.3 Cukry (g): 6 Vláknina (g): 2.3 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

sůl,pepř,petrželka

Postup přípravy

Játra nakrájíme na nudličky,poprášíme moukou,opečeme na oleji.Přidáme na půlkolečka nakrájenou cibuli,nakrájenou papriku a jarní cibulku.Zalijeme pivem,osolíme,opepříme a dusíme pod pokličkou..Před podáním posypeme petrželkou.Příloha - pečené brambory.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma