TOPlist


Karbanátky s celerem

  • Uživatelský recept
  • Autor: Sibule
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 40

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Hovězí mleté průměr (syrové)250
Vepřová plec (syrová)250
Celer bulva200
Vejce celé (syrové)55

Energetická hodnota celkem: 4710 kJ

Bílkoviny (g): 102, Tuky (g): 73, Sacharidy (g): 13 SAFA (g): 32 Cukry (g): 4 Vláknina (g): 8 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1178 kJ

Bílkoviny (g): 25.5, Tuky (g): 18.3, Sacharidy (g): 3.3 SAFA (g): 8 Cukry (g): 1 Vláknina (g): 2 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

sůl, pepř, citronová štáva, česnek

Postup přípravy

Mletí maso smícháme s vejcem, kořením, solí a na jemno nastrouhaným celerem, pokapaným citronovou štávou, Upečeme na pečícím papíře do zlatova z obou stran

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma