TOPlist


Domácí zmrzlinový krém z tofu

  • STOB recept
  • Autor: Karolína Fourová
  • Porce: 3.00
  • Doba přípravy (min.): 5

doma přípravy 5 min + chlazení

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Tofu natural průměr250
Mléko polotučné (1,5 % tuku)100
Banán120
Med10

Energetická hodnota celkem: 2234 kJ

Bílkoviny (g): 44, Tuky (g): 17, Sacharidy (g): 49 SAFA (g): 4 Cukry (g): 38 Vláknina (g): 8 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 745 kJ

Bílkoviny (g): 14.7, Tuky (g): 5.7, Sacharidy (g): 16.3 SAFA (g): 1.3 Cukry (g): 12.7 Vláknina (g): 2.7 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

máta, vanilka

Postup přípravy

Tofu dohladka rozmixujeme s mlékem a zralým banánem, osladíme medem a přidáme vanilkový extrakt nebo semínka z vanilkového lusku. Přesuneme do uzavíratelné nádoby a necháme zmrazit. K podávání můžeme přidat pár hoblinek kvalitní hořké čokolády a mátu.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

22. 06. 2017 22:09

Hanuja

Tak tofu do zmrzliny mne nenapadlo dát. Vyzkouším.

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma