TOPlist


Batáty s bielou fazuľou v parad.omáčke zapečené

  • Uživatelský recept
  • Autor: shipka45
  • Porce: 6.00
  • Doba přípravy (min.): 90

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Tofu kyslá smotana150
Bielá fazuľa s hlivou v par.omáčke344
Batáty600

Energetická hodnota celkem: 3861 kJ

Bílkoviny (g): 31, Tuky (g): 16, Sacharidy (g): 165 SAFA (g): 3 Cukry (g): 40 Vláknina (g): 32 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 644 kJ

Bílkoviny (g): 5.2, Tuky (g): 2.7, Sacharidy (g): 27.5 SAFA (g): 0.5 Cukry (g): 6.7 Vláknina (g): 5.3 Sůl (g): 0.2


Dochucovadla:

soľ, čierne korenie

Postup přípravy

Batáty očistíme, pokrájame na kocky a uvaríme nad parou do polomäkká. Zmiešame s bielou fazuľou s hlivou v paradajkovom pretlaku (vlastný polotovar) a vložíme do zapekacej misy , zalejeme tofu kyslou smotanou a dáme zapiecť do rozohriatej rúry na 40´pri teplote 180°C.

Fotografie



Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma