TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 04. 01. 2015

Jak si nahrát profilovou fotku?

camelie85

Původní Sebekoučink

14 %
0 kg 11 kg

Již zhubnuto: 1.5 kg

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 152
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133375.94 km
Kolo: 66193.40 km
Cvičení: 5539 h 1 min

Přátelé

camelie85

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Den třetí

06. 01. 2015

Tak dneska začínám třetí den. Kéž by to byl už alespoň padesátý :-)
Včera se mi podařily zelená kolečka, tak mám radost. Cvičení s Jill mě moc baví a hlavně motivuje. Je to půl hodinka, ale spotím se a je to úžasný pocit po cvičení. přidávám ještě několik dřepů a dneska ač cvičím zatím bez činek, ty si musím pořídit a také nějaké boty a podložku, tak mě bolí pěkně ruce. :-) Pravidelně snídám čokoládovou holandii a fitnes lupínky. Čoko holandie je asi jediný jogurt, který jsem schopná pozřít, z ostatních se mi zvedá kufr :-)
Dneska se chystám na nákup potravin, abych mohla dělat jídlo podle knihy stobklubu. Nemám chuť ani moc na sladké, takže je to paráda a celkově se mi daří celkem dobře i po psychické stránce. Vážím se sice každý den, ale asi to nechám jen jednou týdne. Ta nesnižující se váha mě demotivuje, dole jen 200g, což je nula nula nic. Stačí se najíst a je to nahoře, ale vím, že na své tělo nemůžu spěchat a chtít zázraky po všech těch nekončících dietách, jojoefektu a nevím co ještě, takže prostě musím vydržet a snad za rok touhle dobou už budu o něco lehčí a budu na sebe moc být pyšná. Nikdy mi nedělalo problémy držet hladovky, půsty a různé diety, při kterých jsem za půl roku dala dolu 40kg, no ale jak jistě tušíte, nahoru mi pak skočilo 60 a pak to šlo kolem dokola až jsem se dopracovala ke své nynější příšerné váze. Nikdy jsem se nedostala už po váhu kterou jsem měla před umělým oplodněním bohužel. při prvním těhotenství jsem nabrala přesně 33kg, od 32.týdne jsem musela být v nemocnici kvůli preeklaampii,, která se pak rozjela a to šla kila prostě nahoru sama a při druhém těhu jsem sice nabrala jen 10 kg, která šla pak hned dolu, ale měla jsem cukrovku a píchala si inzulín, což asi taky nebylo zrovna nej pro moje tělo a váhu. No a tu hranici 100kg nemohu zatím pokořit, takže doufám, že se stobem se mi to povede. Mám trošku vyšší cíle shodit za ten ciklus více kil než mi určil stob, ale budu ráda i za těch 12kg co mám podle stobu dát dolů. Dneska budu mít k jídlu těstoviny s tuňákem a zeleninou, pár mandliček, kupu zeleniny a dál uvidím. Přeji všem krásný den, kdo jste dočetli až sem. :-)
Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

07. 01. 2015 11:01
dvorana děkuji za radu, no budu trpělivá a zkusím se vážit jen jednou týdně, ale dá mi to práci nevlízt na tu váhu častěji :-)
07. 01. 2015 08:01
Určitě přestaň s denním vážením, važ se jen jednou týdně a celkově se nauč být trpělivá. Ta kila, která máš navíc, jsi také nenabrala za měsíc. Tady se hubne pomalu, ale trvale:)

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři