TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 06. 01. 2013

Jak si nahrát profilovou fotku?

cepecek

Původní Sebekoučink

0 %
0 kg 12 kg

Již zhubnuto: 0 kg

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 1538
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 132660.48 km
Kolo: 65973.90 km
Cvičení: 5505 h 16 min

Přátelé

cepecek

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

2 týden - nastala krize....

21. 01. 2013

Tak další týden za mnou a ještě moc týdnů přede mnou...

Tento týden bych nazvala mírně řečeno krizový. Přestalo mě bavit zapisovat každé jídlo(i z toho důvodu, že teď to trvá nějak dlouho než mi cokoliv ze stránky Stobu naměhne), nebaví mě si vše zapisovat, myslet na jídlo a ani cvičit. Musím říct, že jsem na rotopedu ani jednou minulý týden nebyla. Do fittka jsem šla jen proto, že jsem byla objednaná...No prostě krize. Já vím zhubla jsem zase 0,8 kg. Jde to pomalu....

Já si říkám proč to dělám? Vždyť já mám své špíčky docela ráda! Stojí mi to za to??

ANO -stojí !!! Dělám to pro své děti, aby se za maminku nemuseli stydět a proto pokračuju dál, ale s velkou nechutí(doufám, že brzo přejde)....


Ps -  v sobou byla rodinná oslava - bylo to otřesné! Stále mi tchýně něco nutila, abych jedla (tu chlebíček, tu zákuset, tam vínko) Nedokázala pochopit, že když jsem jí řekla, že nebudu, tak opravdu nebudu. Tak se stalo, že přede mno se začalo kupit spousta jídla, alkoholu atd., já tam seděla a odolávala. Nevzala jsem si nic, tchýně se urazila a já pochopila, jak se asi cíti napravení alkoholici nebo feťáci, když je pustí z léčebny .......
Hodnocení (3 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

18. 02. 2014 11:49
Neboj, když budeš chtít, zvládneš každou krizi. S tím tu máme zkušenost skoro všichni. Neklesej na mysli. Jsi dobrá, že jsi odolala, jen zkzs tchýni vysvětlit o co jde, aby se zase neurazila. Držím ti palce. :o))
18. 02. 2014 11:37
to je přesně ten problém, který mě nadzvedává ze židle a prošla jsem si tím taky i moje dcera u budoucí tchýně. Prostě nechtějí ti lidi kolem mě pochopit že chci něco udělat pro svou váhu prostě potřebuji zhubnout tak by to mé rozhodnutí měli akceptovat.Ne oni se urazí. Jo kdyby člověk byl hubený a všechno co mi nabízejí odmítám tak by se snad mohli urazit že jsem nic nezkusila ale pokud je na mě vidět že potřebuji pár kilo dát dolů tak o co jde.je pravda že já jdyž jsem už opravdu hubená stejně určitá jídla odmítím a to i na návštěvě protože když už mám zhřešit tak si dám opravdu něco moc dobrého zákusek který je pán zákusek že když ho s ním mám nádherný pocit.Takže drž se prosím jak sama píšeš děláš to pro děti ale myslím že i pro své zdraví do budoucna.
18. 02. 2014 11:10
Neklesej na mysli! Mně trvalo dva roky, než jsem se trošku rozpohybovala. Teď cvičím pravidelně 2krát týdně, ale skoro každý týden si k tomu ještě něco přidám. Úbytek máš, tak si ho važ!
18. 02. 2014 09:46
Najdi si pohyb, který tě vážně bude bavit:-) Já se tak dneska těším, jak si po 2denní absenci pořádně zacvičím:-)

Nebo zkus využít děti - půjdete na pořádnou procházku, dělat blbiny, že mě nechytíš a takové:-) (jo v ten moment si dokážu představit, že to je fakt blbý nápad:-)

P.s. to s tou oslavou tě obdivuju, já to nedala:-)))
18. 02. 2014 09:45
krize přejde jen vytrvej a zasloužíš si velikánskou pochvalu, že jsi si na rodinné oslavě nic nezdravého nevzala, klobouk dolů, já bych to určitě nezvládla. A hlavu vzhůru dřív nebo později ta krize přijde a zase odejde!
18. 02. 2014 09:33
I já mám ted za sebou takovou krizi. Také jsem líná, ale snazím se to prekonat. Jde to tezce, ale kdyz se premuzu, o to vetsí je radost. Predstavuj si, jak budes dobre vypadat, az zhubnes co si na sebe nového koupís, jak budes pohyblivejsí. Me to pomáhá, no a 0,8 kg dole je pekné. Je to skoro kilo, predstav si 4 kostky másla dole. Drzím Ti moc palce, at to prekonás, uvidís ze to pujde :-)))
18. 02. 2014 07:18
Neboj se půjde to,já měla takovou krizi po měsíci.Nezapisovala jsem ani jsem na stránky stobu,ale pak jsem zjistila,že se mi stýská a jsem zvědavá,co je tu nového.S pohybem bojuju stále:-).Držím palečky ať se ti krize podaří překonat a ať je nám tady všem společně fajn:-))
17. 02. 2014 23:47
V zelené liště je kolonka časté dotazy - pod tím se ti otevře okno technické dotazy, tak si to zkus přečíst. Já měla stejný problém, myslím, že jsem chodila na STOB přes explorer a nyní chodím přes Mozillu firefox.Tchýni musíš vysvětlit, že máš svůj jídelníček a přes to vlak nejede. Moje rodina v začátcích sebekoučinku koukala, proč pořád vážím jídlo, vše jsem vysvětlila a už se ničemu nediví. Už si okolí zvyklo (v práci, babička atd.). Udělat si jídelníček je super, hlavně také v tom, že nemám ty příšerné chutě na sladké atp.Vydrž!!!! :-))
21. 01. 2013 11:42
Zas tuhle blbou krizi může určitě trochu i počasí. Je skvělé, že i když to jde ztuha, tak vše alespoň udržuješ. Dalších 0,8 kg dole je paráda!!!
21. 01. 2013 10:30
Mě se také nechce cvičit, ale to zvládneme. Zatneme zuby a pojedeme dál, děláme to pro sebe a nejen pro sebe, ty pro děti já pro přítele :)
Budeme se držet a podporovat navzájem, neboj půjde nám to, uvidíš :)))
21. 01. 2013 09:47
S tím zadáváním zkuste F5 klávesu, aktualizuje se stránka a pak by s tím neměl být problém :) Přeju hodně úspěchů, já teď začínám a první týden jsem se moc nedržela, 2x jsem zhřešila, ale člověk musí jet dál :)

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři