Datum registrace: 02. 09. 2010
jana257
Původní Sebekoučink
0 %
0 kg
7 kg
Již zhubnuto: 0 kg
Počítadlo pohybu
| Můj pohyb | |
|---|---|
| Chůze: | 0 km |
| Kolo: | 0 km |
| Cvičení: | 0 h 0 min |
| Všichni uživatelé | |
| Chůze: | 143647.37 km |
| Kolo: | 67291.75 km |
| Cvičení: | 5967 h 12 min |
Stob skupiny
Získané body
jana257
Jak psát blog?Špenátek z kopřiv - jak na to
13. 04. 2011
ŠPENÁT Z KOPŘIV (budu ho dělat někdy odpo, tak zatím nevážím a nepočítám, tak jen dle chuti)
- nasbírám si hromadu kopřiv - ty mladé, nebo špičky, dost zmenší objem, opláchnu a spařím v míse horkou vodou
- zpěním cibulku, dám na ni drobně pokrájené kopřivy, lehoučce podleju - klidně stačí i ta šťáva co z nich vyteče, přidám sůl, nebo dávám zeleninový či bylinkový bujon, podusím a přidám česnek podle chuti
- někdy podle konzistence vajíčko
- jeden čas jsem stíhala nasbírat vícekrát a dát si připravené kopřivy - spařené a pokrájené do mrazáku
do závinu pak přidávám vajíčko a třeba balkánský sýr na kostišky a navrch sezamová semínka, nebo černuchu
- nasbírám si hromadu kopřiv - ty mladé, nebo špičky, dost zmenší objem, opláchnu a spařím v míse horkou vodou
- zpěním cibulku, dám na ni drobně pokrájené kopřivy, lehoučce podleju - klidně stačí i ta šťáva co z nich vyteče, přidám sůl, nebo dávám zeleninový či bylinkový bujon, podusím a přidám česnek podle chuti
- někdy podle konzistence vajíčko
- jeden čas jsem stíhala nasbírat vícekrát a dát si připravené kopřivy - spařené a pokrájené do mrazáku
do závinu pak přidávám vajíčko a třeba balkánský sýr na kostišky a navrch sezamová semínka, nebo černuchu
Hodnocení (13 hlasů):
Komentáře je možné psát až po přihlášení.
13. 04. 2011 19:07
Tynna
tak to jsem nikdy nejedla :-)
13. 04. 2011 11:30
Já je v sobotu nacpala pod kůži kuřecího stehna (spařený) spolu s balkánem. Ale nejlepší je potom ta kůže, takže nevím, jestli vás tím mám dráždit. :-)
13. 04. 2011 09:45
Hmm.mladé kopřivy jsem zatím používala pouze do velikonoční nádivky....ale toto mne zaujalo a zkusím...dík...:-))
jana257
Aktuality
Ankety
Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?







