Datum registrace: 30. 08. 2012
janajo
Počítadlo pohybu
| Můj pohyb | |
|---|---|
| Chůze: | 0 km | 
| Kolo: | 0 km | 
| Cvičení: | 0 h 0 min | 
| Všichni uživatelé | |
| Chůze: | 143757.57 km | 
| Kolo: | 67291.75 km | 
| Cvičení: | 5972 h 31 min | 
Přátelé
Počet přátel: 48
                        	?
                        	
                          	
                            	
            	            
                        
                    Jak požádat o přátelství
Získané body
janajo
Jak psát blog?jídlo podruhé
11. 09. 2012
										Docela by mě zajímalo, jak je to s kalorickou hodnotou jídel před a po tepelné úpravě. například řízek ... v sebekoučinku ho máme jako: maso, vejce, mouku, strouhanku, sůl a pepř a samozřejmě olej .. to je vše , jestli dobře chápu, v syrovém stavu před tepelnou úpravou. Pokud to celé proženu pánví a pěkně to celé osmažím dokřupava (kdo má chut na řízek? já jo : ). tak se ty kalorické hodnoty musí nějak pobláznit k horšímu, ne? Jen by mě zajímalo jak moc ... o 10kJ, o 100 kJ .. jestli je to více, tak to snad ani nepiště : )
Jinak jsem zjistila, že taková jedna palačinka v tabulce k obědu ... je moooc špatná věc : )
		
			Jinak jsem zjistila, že taková jedna palačinka v tabulce k obědu ... je moooc špatná věc : )
							Hodnocení (1 hlasů):
						
									
					Komentáře je možné psát až po přihlášení.
11. 09. 2012  19:10
				           aanka
				           no, nevím, třebas napíše někdo fundovanější, ale kde by se ta energie navíc vzala? to by přece porušovalo zákon zachování...:D
				         11. 09. 2012  19:02
				           
				           mě třeba přijde, že třeba to celý ten trojobal při smažení získá uplně jinou energetickou hodnotu,ale to bychom asi potřebovali radu nějakýho specialisty : (
				         11. 09. 2012  17:32
				           
				           já nevím, řízků se bojím, ale podle mě, když zadáš každou ingredienci v použitým množství, tak máš kalorickou hodnotu řízku a je fuk, jestli vyrobíš řízek, nebo to sníš postupně, mňam mouka, panák oleje,...:-D jen nevím, jak ten olej odhadnout, kolik ho řízek vcucne a kolik tedy reálně sníš...
				         janajo
Aktuality
Ankety
Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

				                    





