TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 28. 04. 2013

Jak si nahrát profilovou fotku?

jita.k

Původní Sebekoučink

0 %
0 kg 5 kg

Již zhubnuto: 0 kg

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 1568
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133162.34 km
Kolo: 66076.10 km
Cvičení: 5525 h 40 min

Přátelé

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Začíná to být těžké

18. 06. 2013

Začíná být pro mě těžké dodržovat dietu, nebo si hlídat, co jím. Skoro dva týdny jsem nezapisovala, co jím, a přestala jsem se tedy tolik kontrolovat. Co teď? Chci ještě zhubnout, ale začíná to být těžké vydržet. Co děláte, když to chcete vzdát? I když ne, že bych to chtěla vzdát, já to nechci vzdát vůbec, akorát to vzdávám. To je to nejhorší, přijde mi, že to vzdávám i když nechci. Nevím, jak mám nad sebou udržet nějakou kontrolu. Potřebuji nějakou radu, jak se zase dostat do takového toho prvotního nadšení.. 
 
Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

20. 06. 2013 13:12
Prvotní nadšení mi vydrželo asi půl roku. Zhubla jsem za tu dobu jen 9 kg, ale zaplať pánbůh i za to. Ale: od té doby už uplynuly dva roky, já zakládám jeden hubnoucí cyklus za druhým, a každý se kvůli mojí nekázni postupně zvrhne v udržovák s mírným nárůstem váhy. Takže za ty dva roky jsem nabrala zpátky 3 kg.
Teď se držím už měsíc a zatím 1,5 kg dole ! Motivací mi byly troje letní šaty, zakoupené po zhubnutí, ve kterých se mi začíná odporně rýsovat špek na břiše a bocích. No přece je nevyhodím ! To zbývající kilo a půl musí taky dolů, a doufám, že i něco navíc !
Je to těžké. Držím palce a přeji úspěch !
19. 06. 2013 15:20
Jiťo, byla jsem na tom podobně, "flákala" jsem se skoro 3 týdny, občas zapisovala, přes den jakš takš, večer si dala něco hroznýho, moc se nehýbala. ALE nějak jsem dozrála do stavu, kdy mi přišlo líto zase přibrat co jsem shodila (jen 5 kilo, ale každý kilčo dobrý) a tak jsem zpět. :-)
Přeju ti, aby se ti brzo vrátila energie, vůle a motivace k znovuzapisování a ono to půjde! Věřím ti :-)
19. 06. 2013 12:49
Nevzdávej to!!! Zvládneš to... :-), sice to třeba půjde pomaleji, ale neboj půjde to.
19. 06. 2013 12:03
Kdyby ti krize nešla překonat, můžeš také zkončit hubnutí a nastavit udržování ... tam bude vyšší příjem a více sacharidů na úkor bílkovin, tak se bude režim lépe dodržovat. Až se ti vrátí motivace k hubnutí, můžeš opět nastavit cyklus hubnoucí
19. 06. 2013 06:58
nevzdávej to ,dej si zatím nějaký menší cíl a
19. 06. 2013 06:32
ono bez motivace to jde těžko - pokud chcete hubnout je ji třeba obnovit, třeba si dát cíl snížení váhy a za to nějakou odměnu :-)
19. 06. 2013 06:31
Neboj se,každý si prošel nějakou krizí,ale nejlepší je si to uvědomit a vrátit se zpět k vážení,dodržování jídelníčku a zapisování.6elvička se ti odmění jak popoleze a ty získáš další motivaci.Jen vydrž!Přece to teďka nevzáš!Veškeré tvé dosavadní úsilí by bylo v pr....li a to přece nechceš!Tak zatnout zuby a pokračovat.No to že jsi byla nemocná a moc jsi necvičila a sem tam něco zobla,vůbec nevadí,ale chce se to vrátit zpátky k dodržování.Tak držím palečky a´t se ti brzy podaří se vrátit zpět a dojet to až do vytouženého cíla na svoji vytouženou váhu!
18. 06. 2013 21:04
Děkuju za odpověď:) Mám to teď takové zvláštní, byla jsem pár dní nemocná a tak jsem necvičila. Zároveň jsem neměla moc času kvůli škole, takže na stobklub vůbec nezbýval. A jídlo jsem také moc neřešila, dala sem si kousek čokolády nebo jinou sladkost. Navíc ted v horku třeba nanuk nebo zmrzku. Musím se zkrátka vrátit "do starých kolejí". Ráda proto čtu, když někdo napíše, že takovou nějakou podobnou krizi přečkal a překonal. Dodává mi to jistoty, že to také zvládnu. :) Jinak gratuluji k dosažení vašich cílů:) A děkuji za podporu! :))
18. 06. 2013 21:00
Ano, je to těžké. Vydrž a zapisuj, želvička se Ti odmění a budeš mít větší motivaci pokračovat. Stojí to za trochu úsilí. Držím palečky :-)))
18. 06. 2013 20:58
Myslím si totéž,zapisuji si,i když se přiznám,že někdy nevážím a jen odhaduji.Na každého přijde krize,má chuť se na všechno vykašlat.Asi by bylo dobrénějaký ten den prostě vynechat,nemyslet na zapisování,najíst se podle chuti(to neznámá se přejíst),ale dodržet pravidelnost-4-žx denně menší porce a hlavně se nenervovat kvůli nějakému půl kilečku navíc.A až ty "nechutě" přejdou,vrátit se zase k normálnímu režimu i se zapisováním.Dnes ksem ukončila druhý cyklus a mnastavila si hned další,na 8 týdnů,vím,že budu psát pouze týden,odjíždím na dovolenou a počítač určitě nepotáhnu.až se po týdnu vrátím,uvidím,co to udělalo....bez zpětné kontroly sebekoučinku..ale třeba mi to pomůže a nebudu se muset držet tak striktně předepsané normy.
18. 06. 2013 20:28
Nevím co ti poradit :-(((( Pokud chceš ještě hubnout tak myslím, že to bez zapisování nepůjde. Já jsem to dotáhla se zapisováním na svoji váhu a už nezapisuji, ale vážím se každý den a občas se změřím. Kdyby šla váha nahoru ihned začnu zase vážit a zapisovat. ( od vánoc držím váhu). Nejlepší motivace je když tě někdo pochválí a všimne si, že jsi zhubla. To je hned důvod pokračovat. Nebo nové o hodně menší oblečení je také super :-)))) Držím ti palce ať si to srovnáš v hlavě a vydržíš.

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři