TOPlist
Sledujte nás:

Den zdraví se STOBem 23. října 2021

Zpět

Již tradiční oblíbená akce Den zdraví se STOBem proběhne letos 23. října.

Pozor! Letošní ročník se bude konat nově v prostorách konferenčního centra City v Praze na Pankráci.

Těšit se můžete na den plný pohybu, dobrého jídla, odborného poradenství, zajímavých workshopů a rozhovorů s odborníky. Vstup na akci je ZDARMA.


Nechte si poradit od skutečných odborníků 

Trápíte se s výživou a kilogramy navíc? Jste zvědaví, kolik rizikového viscerálního tuku, svalů a vody máte ve svém těle? Jste studnicí vědomostí, ale nevíte jak teorii převést do praxe a trvale zhubnout? Trápí vás křečové žíly, hemoroidy, cukrovka, vysoký krevní tlak, máte problémy s pohybovým aparátem, chcete zhubnout, přestat kouřit, zjistit, jak jste na tom se zrakem, nebo máte jiné problémy? Chcete si zjistit pod UV lampou, zda si správně myjete ruce nebo si ověřit, zda váš respirátor splňuje všechny náležitosti a jak si vybrat ten vhodný? Chcete se konečně naučit samovyšetřování prsou? Chcete vědět, jak se cítí lidé, kteří to přeženou s alkoholem – stačí si nasadit brýle simulující ovlivnění smyslů po požití alkoholu. Nebude chybět ani model kuřáckého hlenu a model dehtu, který kuřák inhaluje, bristolova škála stolice, praktické výstavky usnadňující sestavení jídelníčku apod.  

Ať už máte zdravotní potíže či jim chcete zodpovědně předcházet, využijte odborné poradny a konzultujte své problémy pod jednou střechou na Dni zdraví se STOBem.

V rámci bohatého programu vás čekají i zajímavé workshopy a přednášky a v průběhu celého dne vystoupí řada zajímavých osobností.

Pod vedením lektorek kurzů zdravého hubnutí si budete moci vyzkoušet všímavé jedení nebo jiné techniky. 

Dobré jídlo 

Na Dni zdraví můžete ochutnat i nakoupit zajímavé produkty, které mohou být součástí zdravého životního stylu. Víte, že si můžete pochutnat na uzeninách, které mají o polovinu nižší energetickou hodnotu než klasické? Zastavte se u stánku Šmakouna a uvidíte, kam všude se dá vaječný bílek pro zlepšení nutriční hodnoty přidat. Věděli jste, že kvalitní konzervovaná zelenina může mít více vitaminů než několik dní skladovaná čerstvá zelenina? Zastavte se u stánku Bonduelle, kde vám vysvětlí šetrnou technologii přípravy Vapeur – na páře. Ochutnat budete moct i z široké nabídky mléčných produktů (Ehrmann, Meggle, Milko Polabské mlékárny), které mají výborné nutriční složení a opravdu si na nich pochutnáte. Kromě jogurtů, skyrů apod., možná přivítáte jako vhodnou alternativu mlsání proteinový pudink či lahodné pěny. Nebudou chybět ani nutričně výhodné sladkosti typu sušenek bohatých na vlákninu, jako jsou sušenky REJ. Vyzkoušet budeme moct i vhodné druhy pečiva nebo cereálních kaší (pečivo Racio, Extrudo, Penam či kaše Nominal). Vše budete moci nejen ochutnat, ale i zakoupit a zpestřit tak svůj jídelníček.

Po celý den budete moci na stáncích ochutnávat zdravé potraviny či si nakoupit produkty, které vás zaujmou.

Pohyb na míru

Je pro vás připraveno mnoho druhů pohybových aktivit, abyste si každý našel ten svůj pohyb, v kterém budete třeba dlouhodobě pokračovat. 

Na dni zdraví si můžete vyzkoušet mnoho druhů pohybových aktivit od zdravotního cvičení, jógy, přes aerobik až k tancům – veškerý pohyb je pro všechny věkové i váhové kategorie. Budete moci také konzultovat výběr vhodné pohybové aktivity, správné provedení cviků nebo si udělat test zdatnosti s odborníky ze STOBu. 

Zacvičit si můžete nejen přímo na Dni zdraví, kde je omezena kapacita, ale můžete se zúčastnit online lekcí, které budou probíhat po celý týden před plánovanou akcí. Zde si budete moci zdarma vyzkoušet v domácích podmínkách další druhy pohybu. Víte např. co je Nia? Vyzkoušejte - lektorka pro vás bude cvičit až z Aljašky. I vy se můžeme připojit odkudkoliv.

>> Na pohybové lekce se předem přihlaste zde <<


Kompletní program Dne zdraví, registrace na workshopy, přednášky a cvičení najdete na stránce Dne zdraví se STOBem. 


Využijte přítomnosti skutečných odborníků a přijďte odstartovat nebo posílit vůli v nastolení života, který vás bude bavit a užijete si ho dlouho ve zdraví.

Vstupné je dobrá nálada a otevřená mysl.

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři