TOPlist
Sledujte nás:

Soutěž o více než 50 zdravých balíčků v rámci Dne zdraví 2020

Zpět

 

Každoročně rozdáváme návštěvníkům tradičního Dne zdraví se STOBem stovky malých i velkých dárků a výher. A i když letošní ročník proběhne 7. 11. 2020 netradičně ONLINE, o možnost vyhrát zajímavé ceny vás nechceme připravit. 

Až do 6. 11. se můžete pomocí soutěžního formuláře zapojit do soutěže o více než 50 balíčků plných zdravých potravin a dalších produktů od STOBu a jeho partnerů. Soutěžit můžete i o novou knihu Ivy Málkové, Váhy života. 


>> Zapojte se do soutěže zde <<


Přečtěte si více o partnerech soutěže


Bonduelle je francouzskou rodinnou firmou založenou v roce 1853, v současné době má 58 továren ve 12 zemích a prodává se ve 100 zemích světa. Již 167 let se úzce podílí na vývoji moderní rostlinné produkce ohleduplné vůči půdě, vodním zdrojům a ovzduší.

V Bonduelle spolupracujeme s více než 3 400 zemědělci a pěstujeme víc jak 500 druhů zeleniny. Kvalitu neúnavně kontrolujeme v průběhu celého procesu výroby, počínaje sklizní až po skladování potravin.

Naším závazkem je inovovat celý proces rostlinné výroby, který začíná na poli a končí na talíři.  Vizí Bonduelle je, že PŘÍRODA JE NAŠE BUDOUCNOST a tuto vizi promítáme i do svých výrobků. Zodpovědně vyrábíme zdravé rostlinné potraviny, které jsou chutné, rychlé a dostupné všem.

Proto Vám představujeme NOVINKU LÉGUMIO – LUŠTĚNINY A ZELENINA V NOVÉ FORMĚ – konkrétně ve formě luštěninových těstovin a zeleninových omáček.

LÉGUMIO LUŠTĚNINOVÉ TĚSTOVINY jsou dostupné ve 3 variantách a to: Légumio rigatoni, které tvoří 95 % hrachu a 5 % cukety, Légumio fusilli, vyrobeny pouze z 80 % cizrny a 20 % kukuřice nebo Légumio penne, vyrobeny jenom z 95 % z červené čočky a 5 % z mrkve. Légumio jsou bez lepku, konzervantů nebo barviv. Co by to ale bylo za těstoviny bez omáčky!

Pochutnejte si také na LÉGUMIO ZELENINOVÝCH OMÁČKÁCH, které tvoří 50 % šťavnaté a velké kousky zeleniny a 50 % zeleninová omáčka. Omáčky jsou také ve 3 variantách, a to směs zeleniny s lilkem a tymiánem nebo se zelenou cuketou a olivami a poslední je Légumio směs se žlutou cuketou a smetanou.

Bonduelle také rozšířilo stávající řadu MINI o SUPERPOTRAVINY: Quinoa a Mini Mix semínek, který tvoří červená quinoa, bulgur, dýňová a lněná semínka. Tyto výrobky mají spoustu vlákniny a jsou perfektní k vylepšení vašeho oblíbeného salátu. Navíc jsou v praktickém balení a hodí se tak na cesty nebo do práce a je to porce akorát pro jednoho.

Více na www.bonduelle.cz. Sledujte nás také na FB nebo na Instagramu.


chocolate pudding high protein

Společnost Ehrmann je jednou z největších firem mlékárenského průmyslu v Německu. Přitom je a zůstává nezávislým rodinným podnikem a ve všech oblastech výroby a obchodu propaguje kvalitu, přirozenost a tradici, která se traduje již od roku 1920. Letos tato rodinná mlékárenská společnost slaví 100 let své existence! Pod značkou Ehrmann se prodávají produkty ve více než 70 zemích světa. 

Představujeme krémové High Protein Pudinky v příchutích Čokoláda, Vanilka, Karamel, Čokoláda s Kokosem a jako delikatesu Kolumbijskou kávu. 

Mlsání už doslova není hřích!  

Ehrmann High Protein Pudinky obsahují velké množství bílkovin (20 g v balení), které pomohou se stavbou a regenerací svalové hmoty. Pudinky jsou jako ideální svačina před tréninkem i po něm, k doplnění energie i uspokojení chuti na sladké, a to vše s minimem sacharidů. 

Více na www.ehrmann.cz. Sledujte nás také na FB nebo na Instagramu.


Japonské sójové omáčky KIKKOMAN jsou vyráběné dle prověřené japonské receptury ze sójových bobů, pšenice, vody a soli. Vyrábí se za pomocí přírodní fermentace, při výrobě se nepřidávají žádná aditiva, barviva, aromata ani konzervanty.  

Sójové omáčky Kikkoman vynikají tmavou červenohnědou barvou, průsvitností, bohatou jemnou chutí a kořeněnou vůní.

Použitím přírodně fermentované sójové omáčky při vaření místo soli může snížit významně obsah soli v pokrmu. K dostání jsou i sójové omáčky Kikkoman se sníženým obsahem soli.

Zastoupení všech produktů KIKKOMAN najdete na www.rohlik.cz zde.

Vyzkoušejte recept na penne s houbami a sójovou omáčkou Kikkoman

Ingredience (cca pro 8 osob): 700 g těstovin typu penne, 750 g hub (žampionů nebo jiných hub), 350 g libového hovězího masa, 1 cibule, 100 ml bílého vína, 2 stroužky česneku, olivový olej, Kikkoman sójová omáčka (méně soli – less salt) a parmezán pro dochucení

Postup: Nejprve nakrájejte na plátky středně velkou cibuli a orestujte do zlatova v pánvi na troše oleje. Po chvíli přidejte k cibuli namleté maso, dobře promíchejte a restujte. 

Mezitím si na druhé pánvi orestujte drcený stroužek česneku. Následně přidejte předem opláchnuté a očištěné malé kousky hub nakrájené na plátky. Za stálého míchání na mírném ohni opékejte cca 5 minut. 

Houby přidejte k masu a přidejte víno a sójovou omáčku. Pomíchejte a na mírném ohni ještě chvíli vařte. Hotovou směs promíchejte s uvařenými těstovinami a dle potřeby dochuťte. Podávejte posypané parmezánem.


Roku 1887 byla v bavorském podhůří Alp založena rodinná výrobna sýrů Josefa Antona Meggleho. Rodinnou firmou je Meggle dodnes: je stále řízena potomky zakladatele podle stejných zásad a má stále hlavní sídlo v místě dřívější rolnické usedlosti pod Alpami. Meggle, to je 133 let zdokonalující se tradice v získávání toho nejlepšího z mléka. Modrý trojlístek Meggle je mezinárodní zárukou kvality a znamenitosti mléčných výrobků.

Společnost Meggle nabízí širokou řadu produktů. Snad nejznámější je Cottage cheese (čerstvý nezrající sýr jemné hrudkovité konzistence a smetanové chuti). Jeho předností je totiž kromě báječné chuti také velmi nízký obsah tuku 4,2 % a vysoká koncentrace bílkovin. Meggle Cottage cheese se skvěle hodí pro přípravu nejrůznějších pokrmů studené i teplé kuchyně, jako jsou třeba zeleninové saláty, zapečené těstoviny i brambory, či jako dressing, nebo studený sauce ke grilovaným masům. 

Dále můžete ochutnat produkty z řady Active Protein s vysokým podílem přirozeného přírodního mléčného proteinu. Hlavním benefitem Active protein produktů je, že vašemu organismu dodají tu správnou energii, zasytí na dlouhý čas a můžete si ho vychutnat kdykoliv během dne.

Pro lidi trpící intolerancí na laktózu má Meggle též řešení v podobě řady bezlaktózových produktů

Více informací o produktech, různé tipy a zajímavé recepty naleznete na www.meggle.cz.


Společnost Penam věnovala do soutěže pečivo z řady Fit den. Tato produktová řada je určená pro aktivní životní styl. Většina výrobků je upečená z celozrnné mouky, jsou plné vlákniny a zdraví prospěšných semínek. 

V soutěžních balíčcích naleznete tyto výrobky:

  • Večerní chlebík – to je unikátní výrobek, který se skvěle hodí pro každého, kdo se snaží omezovat sacharidy, zhubnout nebo si udržet štíhlou linii. Obsahuje totiž pouze 1,5 g sacharidů na 100 g výrobku a zároveň má vysoký obsah bílkovin.
  • Celozrnný špaldový chléb – je novinka na trhu, která si ihned získala oblibu u zákazníků. Tento chlebík má přirozeně oříškovou chuť díky obsahu špaldové mouky. Navíc obsahuje vitamíny E a B1, má vysoký obsah vlákniny, takže zasytí na delší dobu.
  • Proteinový chléb – to je chléb s vysokým obsahem bílkovin, které jsou nezbytné při regeneraci a růstu svalové hmoty.  Tento chléb je určený pro každého, kdo má rád chuť a konzistenci klasického chleba, ale potřebuje přijmout vyšší obsah proteinů. Najdete v něm semínka lnu a slunečnice.

Bližší informace k jednotlivým výrobkům naleznete na www.penam.cz. Nezapomeňte se přidat na Facebook Fit den, kde se dozvíte o chystaných novinkách a můžete si zasoutěžit o zajímavé ceny.


Jsme rodinná firma z Plané nad Lužnicí. Zdravá výživa pro nás není jen prázdný pojem, a proto už léta spolupracujeme s odborníky a vyvíjíme řadu výrobků Víte, co jíte. Pochutnat si můžete například na zdravých sušenkách, vybrat si můžete z celé řady příchutí a variant.

Nadupané celozrnné

Pokud chcete mlsat opravdu zdravě, vyzkoušejte naše celozrnné. Mají vysoký obsah vlákniny, místo palmového tuku obsahují kvalitní řepkový olej a hlavními složkami je celozrnná pšeničná a žitná mouka. Pochutnáte si, a navíc tělu dodáte tu správnou energii. Ochutnat můžete oblíbené čokoládové, lískooříškové, ale třeba také jahodové a pomerančové s chia semínky. 

Dětské Klásky

Konečně nemusíte řešit, co zdravého dětem k svačině, ať už do školy, nebo před sportovním výkonem. Přibalte jim Klásky! Špaldové sušenky jsou obohacené vápníkem a vlákninou. Opět v nich nenajdete palmový olej. Jazýčky vašich ratolestí si mohou smlsnout na čokoládových, kokosových či perníkových. Nebo třeba s jahodovými kousky?

Jen tak ke kávě

Když vás honí mlsná, ke kávě se výborně hodí mix našich drobných, ale skutečně celozrnných sušenek. Můžete pohostit přátele, nebo tajně ujídat ze spíže sami. My vás chápeme. Mini celozrnné se ale hodí třeba i do jogurtu, využít je můžete také k přípravě sladkých receptů. Tak které – čokoládové, lískooříškové, pomeranč nebo jahoda s chia semínky?


Společnost RUMMO, která pochází z Itálie, se zaměřuje na výrobu těstovin, a to všech druhů.

V nabídce najdete i bezvaječné sušené těstoviny s obsahem cizrny a červené čočky, které se vyznačují vyšším obsahem bílkovin, jsou přirozeně bezlepkové a skvěle nahradí klasické těstoviny. Navíc jde o ideální způsob, jak naservírovat luštěniny i těm, kteří je nemají příliš v lásce.

Vyzkoušet můžete například Penne z červené čočky, které jsou připravené z kombinace červené čočky a celozrnné rýže. Díky svému vroubkovanému povrchu a tvaru jsou ideální především jako příloha k zeleninovým omáčkám. Příprava těchto těstovin je velmi rychlá a jednoduchá.

Zastoupení všech těstovin Rummo můžete najít na Rohlíku

 fusilli rummo spaghetti Rummorummo fussillirummo pennerummo farfalle


 

Jsme švédskou pekárenskou společností s dlouholetou tradicí již od roku 1919. Naše Wasa křupavé chleby jsou výjimečné především pro svou všestrannost. Skvěle se hodí na cesty, stejně tak i na doma a spolehlivě zaženou malý i velký hlad. Výborně chutnají samotné, s pomazánkou, ale i jako příloha k polévkám, salátům či hlavním jídlům.

Většina WASA chlebů je vyrobena z celozrnné žitné mouky, která je bohatá na vlákninu a celou řadu minerálních látek a vitaminů. Výhodou výrobků WASA je i nízký obsah cukru a soli a také nízký glykemický index, díky němuž vás WASA chléb příjemně zasytí.

V rámci soutěžních balíčků na Dni zdraví se setkáte s dvěma našimi produkty – Wasa Fibre a Wasa Sport.

  • Křupavé chleby Wasa Fibre se vyznačují svým vysokým obsahem vlákniny. Obsahují 24 g vlákniny na 100 g, což je zhruba 8x více než běžné bílé pečivo. Tři plátky Wasa Fibre nahradí energeticky jeden plátek klasického chleba a svému tělu touto porcí dopřejete dvojnásobek vlákniny.
  • Celozrnné žitné chleby Wasa Sport jsou ideálním zdrojem energie v podobě komplexních sacharidů. Přínosem je také vysoký podíl vlákniny, jejíž konzumace je u většiny z nás nedostatečná.

Sledujte nás na našem Instagramu a Facebooku, kde najdete nejen plno receptů, ale také spoustu nejnovějších informací o naší značce a produktech.

U této příležitosti vám za celou Wasu přejeme hodně zdraví a abyste si celou akci co nejvíce užili.


Žitné knäckebroty jsou oblíbenou náhradou běžného pečiva. Povíme vám, proč byste je měli vyzkoušet i vy. 

Proč knäckebroty jíst?

Knäckebroty se pyšní vysokým obsahem vlákniny. Ve 100 g běžného chleba najdete zhruba 3–5 g vlákniny, zatímco ve 100 g Racio knäckebrotů je jí kolem 17 g. 

Plátky knäckebrotů je třeba poctivě chroupat, a proto vám bude trvat déle, než celou svačinku sníte. Je tedy pravděpodobnější, že budete jíst pomaleji a díky tomu si dříve uvědomíte pocit sytosti. 

S čím knäckebroty jíst?

Doporučujeme je doplnit zejména vhodným zdrojem bílkovin, jako je například kvalitní šunka, sýr Cottage nebo vajíčko. Skvěle si rozumí také s humusem či jinými pomazánkami a můžete je dokonce nalámat do polévky nebo salátu namísto krutonů. 

V nabídce Racio najdete knäckebroty žitné (červené balení), žitné s vlákninou (žluté balení) a žitné se sezamem (zelené balení). Vyzkoušejte, které budou nejvíce chutnat vám! 


logo yes

INSPIRUJEME SE PŘÍRODOU A PŘINÁŠÍME CHUTNÉ A NUTRIČNĚ ZAJÍMAVÉ TYČINKY

Oslavujeme rozmanitost přírody – vybíráme ze širokého spektra chutí, textur a barev rozličných ingrediencí, které jsou jako stvořené pro chutný a nutričně vyvážený snack. Staráme se i o to, abychom přírodu nezatěžovali. Proto jsou YES! tyčinky pečlivě zabaleny v papírovém obale, který je recyklovatelný. Řídíme se jasným a nekomplikovaným slovem: YES!

proteinová tyčinka YES

  • YES ROZMANITOSTI PŘÍRODY!
  • YES NEOČEKÁVANÝM CHUŤOVÝM ZÁŽITKŮM!
  • YES SNACKU BEZ VÝČITEK!

NAČERPEJTE SÍLU Z PŘÍRODY

Nové tyčinky YES! s rostlinným proteinem poskytují chutnou a zdravou svačinku na cestách i pro rušné dny. Obsahují 10 g rostlinných bílkovin, které čerpají z hrachu a ořechů. 

YES! tyčinky s rostlinným proteinem vynikají skvělou chutí a jsou doplněné kvalitní hořkou čokoládou vyrobenou z kakaových bobů certifikovaných Rainforest Alliance.

Více informaci na www.yessnacks.cz



Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři