Datum registrace: 25. 01. 2011
Arabela
Původní Sebekoučink
                                0 %
                            
                            
                            
                                0 kg
                                5 kg
                            
                        Již zhubnuto: 0 kg
Počítadlo pohybu
| Můj pohyb | |
|---|---|
| Chůze: | 0 km | 
| Kolo: | 0 km | 
| Cvičení: | 0 h 0 min | 
| Všichni uživatelé | |
| Chůze: | 143734.97 km | 
| Kolo: | 67291.75 km | 
| Cvičení: | 5972 h 31 min | 
Stob skupiny
                        	?
                        	
                          	
                            	
            	            
                        
                    Jak se připojit ke skupině
Získané body
Arabela
Fotogalerie: Domácí pletenky
							Hodnocení (14 hlasů):
						
									
					Komentáře je možné psát až po přihlášení.
10. 10. 2024  19:31
				           zdenalan
				           No ty jsou krásný.
				         25. 02. 2012  16:13
				           
				           Jeeeeeee a to jsem myslela, že mne dnes nic nerozhodí. ..... aspoň kousnout.....
				         25. 02. 2012  16:07
				           
				           Ty teda vypadají úúúúžasně a výýýýýborně !!! Díky za inspiraci a za recept.
				         19. 02. 2012  19:52
				           
				           Helenko, recept můžu prozradit:
1 kg hladké mouky (občas zkouším různé poměry s celozrnou)
1/2 litru mléka
50 - 100g rostliného tuku ( dnes jsem dala olivový olej - pro teplou kuchyni)
30g cukru
1 žloutek
40g droždí
2 lžičky soli
Klasickým způsobem zadělat kynuté těsto, nechat vykynout. Po upletení pletenek nechat opět kynout na plechu. Před upečením potřít bílkem a posypat kmínem (mákem, sezamem).
				         1 kg hladké mouky (občas zkouším různé poměry s celozrnou)
1/2 litru mléka
50 - 100g rostliného tuku ( dnes jsem dala olivový olej - pro teplou kuchyni)
30g cukru
1 žloutek
40g droždí
2 lžičky soli
Klasickým způsobem zadělat kynuté těsto, nechat vykynout. Po upletení pletenek nechat opět kynout na plechu. Před upečením potřít bílkem a posypat kmínem (mákem, sezamem).
19. 02. 2012  16:41
				           
				           Je velké štěstí, že přes obrazovku necítím tu vůni, jinak by si mi sbíhaly sliny ještě více.
				         19. 02. 2012  16:31
				           
				           Jestli byly taky tak dobrý jako jsou hezký, tak jste si pochutnali. Šikulka.
				         Arabela
Aktuality
Ankety
Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

 
				                    







