TOPlist


Omáčka rajská

  • Uživatelský recept
  • Autor: martashi
  • Porce: 6.00
  • Doba přípravy (min.): 20

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Rajský protlak300
Celer bulva100
Mrkev100
Petržel - kořen100
Cibule100
Hovězí kližka600
Voda, minerální vody bez příchutě1200
Citronová šťáva20

Energetická hodnota celkem: 5812 kJ

Bílkoviny (g): 144, Tuky (g): 40, Sacharidy (g): 106 SAFA (g): 17 Cukry (g): 64 Vláknina (g): 17 Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 969 kJ

Bílkoviny (g): 24, Tuky (g): 6.7, Sacharidy (g): 17.7 SAFA (g): 2.8 Cukry (g): 10.7 Vláknina (g): 2.8 Sůl (g): 0.5


Dochucovadla:

sůl,nové koření,tymián,bobkový list,skořice

Postup přípravy

Zesklovatíme cibulku na trošce másla, přidáme nastrouhanou kořenovou zeleninu, rajský protlak, přilijeme vývar, citronovou šťávu, dochutíme kořením a solí. Je-li nutné rozmixujeme a zahustíme troškou mouky (záleží na hustotě protlaku a množství zeleniny)

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma