TOPlist


Plieskanica

  • Uživatelský recept
  • Autor: martashi
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 20

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Hovězí maso zadní průměr400
Cibule100
Olej olivový5

Energetická hodnota celkem: 2576 kJ

Bílkoviny (g): 81, Tuky (g): 25, Sacharidy (g): 10 SAFA (g): 10 Cukry (g): 6 Vláknina (g): 2 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 644 kJ

Bílkoviny (g): 20.3, Tuky (g): 6.3, Sacharidy (g): 2.5 SAFA (g): 2.5 Cukry (g): 1.5 Vláknina (g): 0.5 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

libeček,pažitka,petržel,zelená cibulka, magi lístečky,pepř

Postup přípravy

Mleté maso smícháme s bylinkami trochou soli a pepřem. Necháme odpočinout a uděláme tenké placičky,které ugrilujeme po obou stranách, podáváme na listech salátu.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma