- Autor: Krasl
- Doba přípravy (min.): 20
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Rýže parboiled (v suchém stavu) | 150 |
Vepřové mleté průměr | 100 |
Cibule | 50 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 30 |
Energetická hodnota celkem: 4618 kJ
Bílkoviny (g): 28,
Tuky (g): 51,
Sacharidy (g): 128,
SAFA (g): 13,
Cukry (g): 8,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 2309 kJ
Bílkoviny (g): 14, Tuky (g): 25.5, Sacharidy (g): 64, SAFA (g): 6.5, Cukry (g): 4, Vláknina (g): 2.5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.