TOPlist


Buřtguláš

  • Uživatelský recept
  • Autor: hajekrad
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Špekáčky80
Brambory (syrové)100
Cibule60
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)15
Mouka pšeničná hladká20
Paprika bílá100

Energetická hodnota celkem: 2498 kJ

Bílkoviny (g): 15, Tuky (g): 41, Sacharidy (g): 41 SAFA (g): 13 Cukry (g): 6 Vláknina (g): 5 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 625 kJ

Bílkoviny (g): 3.8, Tuky (g): 10.3, Sacharidy (g): 10.3 SAFA (g): 3.3 Cukry (g): 1.5 Vláknina (g): 1.3 Sůl (g): 0.5


Dochucovadla:

sladká a trochu pálivé papriky, sůl

Postup přípravy

Zpěnit cibulku a na ní za restovat brambory, buřty a papriku. Zalít vodou a dusit asi 25 minut (než jsou brambory měkké. Zahustit moukou

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma