TOPlist


Beránek s uzeným masem a hráškem

  • Uživatelský recept
  • Autor: leonaz
  • Porce: 10.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Vejce celá průměr275
Rohlík tukový průměr280
Moravské uzené300
Hrášek mražený100
Mléko čerstvé plnotučné (3,5 % tuku)400

Energetická hodnota celkem: 7898 kJ

Bílkoviny (g): 130, Tuky (g): 62, Sacharidy (g): 192 SAFA (g): 26 Cukry (g): 37 Vláknina (g): 13 Sůl (g): 13

Energetická hodnota na 1 porci: 790 kJ

Bílkoviny (g): 13, Tuky (g): 6.2, Sacharidy (g): 19.2 SAFA (g): 2.6 Cukry (g): 3.7 Vláknina (g): 1.3 Sůl (g): 1.3

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma