- Autor: peni74
- Doba přípravy (min.): 30
- Porce: 4.00
Široké nudle, hlávkové zelí, anglická slanina
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Omáčka sójová | 20 |
Zelí bílé hlávkové | 600 |
Těstoviny průměr syrové | 400 |
Uzený bok | 200 |
Dochucovadla:
Sůl, sojová omáčka
Energetická hodnota celkem: 11366 kJ
Bílkoviny (g): 78,
Tuky (g): 131,
Sacharidy (g): 301,
SAFA (g): 57,
Cukry (g): 26,
Vláknina (g): 26,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 2842 kJ
Bílkoviny (g): 19.5, Tuky (g): 32.8, Sacharidy (g): 75.3, SAFA (g): 14.3, Cukry (g): 6.5, Vláknina (g): 6.5, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Zelí nakrouháme, osolíme a necháme odležet, aby pustilo vodu (stačí i několik minut, ideálně půl hodiny). Nudle dáme vařit. Rozpustíme slaninu, přidáme nakrouhané zelí, promícháme a orestujeme nebo podusíme. Když je zelí změklé, přidáme sojovou omáčku a smícháme s uvařenými těstovinami.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.