TOPlist


Boranija - fazolky s rajčaty

  • Uživatelský recept
  • Autor: Sibule
  • Porce: 1.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Fazolky100
Rajčata 80
Cibule40
Brambory vařené75
Olej olivový15
Cukr bílý (řepný, třtinový)10

Energetická hodnota celkem: 1280 kJ

Bílkoviny (g): 5, Tuky (g): 15, Sacharidy (g): 37 SAFA (g): 2 Cukry (g): 19 Vláknina (g): 6 Sůl (g): 0

Postup přípravy

Talíř poprášit krystal cukrem. Rajčata nakrájet na půlky a poližit na cukr nechat vpít. Mezitím dát vařit do zeleninového vývaru fazolky a brambory. Na oleji osmahnout cibuli a rajčata půlkami polozit na zpěněnou cibulku. nechat lehce zakarameilizovat, přilít zeleninový vývar asi 200ml s fazolkami a bramborem. vařit s bobk listem a trochou oregana. osolit nechat provařit. Komu vadí rajčatové slupky může před přidáním zeleniny vývar rozmixovat ev. přidat lžíci kečupu nebo raj protlaku. Lze podávat s bagetou zapečenou s posypaným parmazánem. Kj nutno připočíst.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma