TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Boranija - fazolky s rajčaty

Zpět
  • Autor: Sibule
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 1280 kJ

Bílkoviny (g): 5, Tuky (g): 15, Sacharidy (g): 37, SAFA (g): 8, Cukry (g): 19, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Talíř poprášit krystal cukrem. Rajčata nakrájet na půlky a poližit na cukr nechat vpít. Mezitím dát vařit do zeleninového vývaru fazolky a brambory. Na oleji osmahnout cibuli a rajčata půlkami polozit na zpěněnou cibulku. nechat lehce zakarameilizovat, přilít zeleninový vývar asi 200ml s fazolkami a bramborem. vařit s bobk listem a trochou oregana. osolit nechat provařit. Komu vadí rajčatové slupky může před přidáním zeleniny vývar rozmixovat ev. přidat lžíci kečupu nebo raj protlaku. Lze podávat s bagetou zapečenou s posypaným parmazánem. Kj nutno připočíst.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři