- Autor: Sibule
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Fazolky | 100 |
Rajčata | 80 |
Cibule | 40 |
Brambory vařené | 75 |
Olej olivový | 15 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 10 |
Energetická hodnota celkem: 1280 kJ
Bílkoviny (g): 5,
Tuky (g): 15,
Sacharidy (g): 37,
SAFA (g): 8,
Cukry (g): 19,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Talíř poprášit krystal cukrem. Rajčata nakrájet na půlky a poližit na cukr nechat vpít. Mezitím dát vařit do zeleninového vývaru fazolky a brambory. Na oleji osmahnout cibuli a rajčata půlkami polozit na zpěněnou cibulku. nechat lehce zakarameilizovat, přilít zeleninový vývar asi 200ml s fazolkami a bramborem. vařit s bobk listem a trochou oregana. osolit nechat provařit. Komu vadí rajčatové slupky může před přidáním zeleniny vývar rozmixovat ev. přidat lžíci kečupu nebo raj protlaku. Lze podávat s bagetou zapečenou s posypaným parmazánem. Kj nutno připočíst.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.