TOPlist


REBARBAPAPA

  • Uživatelský recept
  • Autor: KruntoradovaL
  • Porce: 350.00
  • Doba přípravy (min.): 10

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Reveň (rebarbora)250
Jahody4
Maliny5
Hollandia Selský jogurt bílý 2
Relax sirup květ černého bezu a máta (koncentrát)1

Energetická hodnota celkem: 210 kJ

Bílkoviny (g): 3, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 9 SAFA (g): 0 Cukry (g): 4 Vláknina (g): 8 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 1 kJ

Bílkoviny (g): 0, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 0 SAFA (g): 0 Cukry (g): 0 Vláknina (g): 0 Sůl (g): 0

Postup přípravy

Rozdrťte led. Rebarborový kompot dejte do mixéru. Omyjte jahody a třem z nich otrhejte stopky, tu poslední si nechte stranou na ozdobu. Opláchněte maliny a spolu s jahodami, jogurtem a bezovým sirupem je přidejte do mixéru. Vše rozmixujte na nejvyšší stupeň, až vznikne krém. Přidejte led a ještě jednou dobře promixujte. Nalijte do sklenice a ozdobte jahodou.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

19. 08. 2017 15:58

Yogii

Vypadá to zajímavě, ale gramy a ml a počet porcí nebude správně. Z 2 g jogurtů a 4 g jahod to nepůjde.

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma