TOPlist


Španělák

  • Uživatelský recept
  • Autor: martashi
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)50
Okurky sterilované průměr100
Voda, minerální vody bez příchutě500
Petržel - kořen50
Celer bulva50
Mrkev100
Cibule300
Hořčice plnotučná průměr50
Párky libové100
Slanina anglická100
Hovězí maso zadní průměr500
Vejce celá průměr55

Energetická hodnota celkem: 8441 kJ

Bílkoviny (g): 148, Tuky (g): 129, Sacharidy (g): 58 SAFA (g): 39 Cukry (g): 34 Vláknina (g): 14 Sůl (g): 8

Energetická hodnota na 1 porci: 2110 kJ

Bílkoviny (g): 37, Tuky (g): 32.3, Sacharidy (g): 14.5 SAFA (g): 9.8 Cukry (g): 8.5 Vláknina (g): 3.5 Sůl (g): 2


Dochucovadla:

sůl,pepř,

Postup přípravy

Plátky masa naklepeme, lehce osolíme a opepříme, potřeme hořčicí, poklademe plátky anglické slaniny, kyselou okurkou,vařeným vejcem, proužkem uzeniny, řádně utáhneme do válečků. Válečky vložíme do pekáčku na orestovanou zeleninu a cibuli,podlijeme vodou , dusíme v troubě do měkka. Cibuli a zeleninu rozmixujeme ve výpeku.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma