TOPlist


brokolicový krém

  • Uživatelský recept
  • Autor: ditab
  • Porce: 7.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Vejce celé (syrové)55
Mléko polotučné (1,5 % tuku)100
Voda1500
Bujón průměr (v suchém stavu)12
Brambory (syrové)130
Brokolice400

Energetická hodnota celkem: 1689 kJ

Bílkoviny (g): 32, Tuky (g): 11, Sacharidy (g): 51 SAFA (g): 5 Cukry (g): 14 Vláknina (g): 14 Sůl (g): 7

Energetická hodnota na 1 porci: 241 kJ

Bílkoviny (g): 4.6, Tuky (g): 1.6, Sacharidy (g): 7.3 SAFA (g): 0.7 Cukry (g): 2 Vláknina (g): 2 Sůl (g): 1


Dochucovadla:

česnek, sůl, bujon kostka, muškátový květ špetka, pepř

Postup přípravy

brambor a brokolice uvařit, rozmixovat, přidat kostku bujonu, koření, na zjemnění mléko a zašlehat vejce

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma