TOPlist


Tatarák z lososa

  • Uživatelský recept
  • Autor: Yogii
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 15

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Losos průměr (syrový)200
Kopr10
Cibulka jarní40

Energetická hodnota celkem: 1770 kJ

Bílkoviny (g): 45, Tuky (g): 24, Sacharidy (g): 3 SAFA (g): 7 Cukry (g): 1 Vláknina (g): 2 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 443 kJ

Bílkoviny (g): 11.3, Tuky (g): 6, Sacharidy (g): 0.8 SAFA (g): 1.8 Cukry (g): 0.3 Vláknina (g): 0.5 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

Sůl, pepř, citronová šťáva

Postup přípravy

Maso z čerstvého lososa bez kůže naškrábeme nebo nakrájíme na malé kostičky, v misce smícháme s malou velmi nadrobno nasekanou cibulkou (jarní cibulka, šalotka), přidáme citronovou šťávu, nadrobno nasekaný kopr, osolíme, případně opepříme.Necháme vychladit a podáváme s opečeným toastovým chlebem, možno pokapat olivovým olejem. Lze podávat i s kapary, polníčkem, rukolou apod. jako předkrm.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

28. 11. 2017 22:17

poradna

vypadá to lákavě

08. 10. 2017 22:24

martashi

Smetana ji rozhodně spíš zvýrazní.

08. 10. 2017 22:09

Yogii

Tak se smetanou to neznám, může být taky dobré. Někdo dává trochu dijonské hořčice. Hlavně se nesmí přehlušit chuť lososa.

08. 10. 2017 22:05

martashi

Mňam, já přidávám ještě lžičku zakysané smetany.

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma