TOPlist


Omáčka svíčková

  • Uživatelský recept
  • Autor: martashi
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Králík divoký průměr800
Mrkev400
Celer bulva200
Petržel - kořen200
Citrony50
Smetana na vaření 12%300

Energetická hodnota celkem: 7265 kJ

Bílkoviny (g): 197, Tuky (g): 54, Sacharidy (g): 95 SAFA (g): 32 Cukry (g): 63 Vláknina (g): 22 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1816 kJ

Bílkoviny (g): 49.3, Tuky (g): 13.5, Sacharidy (g): 23.8 SAFA (g): 8 Cukry (g): 15.8 Vláknina (g): 5.5 Sůl (g): 0.5


Dochucovadla:

sůl,nové koření, bobkový list, tymián, citron bez kůry

Postup přípravy

Osmahneme zeleninu na másle a cibulce přidáme koření, osmahneme maso, lehce podlijeme vodou a dusíme do měkka. Pak vyjmeme maso a koření, zeleninu rozmixujeme nebo propasírujeme, přidáme smetanu a podle potřeby zahustíme moukou (není třeba při dostatečném množství zeleniny)

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma