TOPlist


Celerový krém

  • Uživatelský recept
  • Autor: Yogii
  • Porce: 6.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Celer bulva250
Brambory (syrové)200
Mléko polotučné (1,5 % tuku)50
Olej řepkový5

Energetická hodnota celkem: 1266 kJ

Bílkoviny (g): 10, Tuky (g): 7, Sacharidy (g): 49 SAFA (g): 1 Cukry (g): 9 Vláknina (g): 13 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 211 kJ

Bílkoviny (g): 1.7, Tuky (g): 1.2, Sacharidy (g): 8.2 SAFA (g): 0.2 Cukry (g): 1.5 Vláknina (g): 2.2 Sůl (g): 0.2


Dochucovadla:

Sůl, petrželová a celerová nať

Postup přípravy

Celer uvaříme ve slupce do měkka. Oloupeme, prolisujeme a smícháme s uvařenými prolisovaným bramborami, nebo vše rozmixujeme. Zředime vývarem z brambor a mlékem, osolíme, okořeníme a krátce povaříme. Před podáváním můžeme zjemnit troškou oleje.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma