TOPlist


Cibulová marmeláda

  • Uživatelský recept
  • Autor: madridacka
  • Porce: 100.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Olej olivový70
Cibule1000
Víno portské100
Ocet200
Cukr hnědý (řepný, třtinový)100

Energetická hodnota celkem: 7197 kJ

Bílkoviny (g): 10, Tuky (g): 70, Sacharidy (g): 257 SAFA (g): 11 Cukry (g): 176 Vláknina (g): 20 Sůl (g): 4

Energetická hodnota na 1 porci: 72 kJ

Bílkoviny (g): 0.1, Tuky (g): 0.7, Sacharidy (g): 2.6 SAFA (g): 0.1 Cukry (g): 1.8 Vláknina (g): 0.2 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

tymián (3 snítky), bobkový list, hřebíček, pepř, chilli koření, sůl (lžička), česnek

Postup přípravy

Červenou cibuli oloupeme, nakrájíme na kolečka, osmahneme společně s česnekem na olivovém oleji, přidáme koření, sůl, třtinový cukr a vinnýnocet a dusíme (redukujeme). Po té přidáme portské víno a opět redukujeme do požadované konzistence. Plníme o nahřátých skleniček.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

31. 12. 2017 12:39

Yogii

Cibulovou marmeládu jsem vzdycky chtěla zkusit, tak teď mohu. Portské tam bude výborné, ale česnek mne tam překvapil.

31. 12. 2017 08:50

poradna

tohle vypadá zajímavě...

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma