TOPlist


Vepřové karé na houbách

  • Uživatelský recept
  • Autor: Petrajda
  • Porce: 8.00
  • Doba přípravy (min.): 90

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Vepřová kýta (syrová)1000
Máslo čerstvé nesolené10
Sádlo vepřové škvařené10
Cibule150
Mouka pšeničná hladká20
Houbová směs mražená200

Energetická hodnota celkem: 7512 kJ

Bílkoviny (g): 210, Tuky (g): 89, Sacharidy (g): 40 SAFA (g): 41 Cukry (g): 10 Vláknina (g): 10 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 939 kJ

Bílkoviny (g): 26.3, Tuky (g): 11.1, Sacharidy (g): 5 SAFA (g): 5.1 Cukry (g): 1.3 Vláknina (g): 1.3 Sůl (g): 0.1


Dochucovadla:

sůl, pepř

Postup přípravy

karé nakrájíme na plátky a naklepeme, osolíme, opepříme a velmi lehce posypeme moukou. Na tuku osmahneme plátky cibule do červena a dáme stranou, pak necháme zatáhnout všechny plátky masa z obou stran. Vrátíme cibuli, na ní položíme plátky masa a podlijeme vodou. Dusíme do změknutí masa, průběžně podléváme.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma