TOPlist


Tatarský biftek

  • Uživatelský recept
  • Autor: madridacka
  • Porce: 2.00
  • Doba přípravy (min.): 10

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Žloutek (syrový)40
Kečup30
Hořčice plnotučná průměr30
Cibule60
Hovězí maso zadní průměr (syrové)250

Energetická hodnota celkem: 2229 kJ

Bílkoviny (g): 59, Tuky (g): 24, Sacharidy (g): 16 SAFA (g): 9 Cukry (g): 11 Vláknina (g): 2 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1115 kJ

Bílkoviny (g): 29.5, Tuky (g): 12, Sacharidy (g): 8 SAFA (g): 4.5 Cukry (g): 5.5 Vláknina (g): 1 Sůl (g): 1


Dochucovadla:

sůl, pepř, paprika, česnek, worcester

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

30. 01. 2018 19:53

Hanakomo

Jé to taky můžeme

30. 01. 2018 19:37

nevzdavatse

Tataráček prostě miluju :-).

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma