- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 10
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Hrášek sterilovaný průměr | 30 |
| Kukuřice sterilovaná průměr | 30 |
| Cibule | 30 |
| Pór | 20 |
| Paprika červená | 20 |
| Paprika zelená | 20 |
| Paprika žlutá | 20 |
| Vejce celá průměr | 55 |
| Bílek | 70 |
| Šunka od kosti | 50 |
| Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 3 |
| Smetana do omáček 19% | 10 |
Dochucovadla:
sůl,pepř, bylinky
Energetická hodnota celkem: 1351 kJ
Bílkoviny (g): 27,
Tuky (g): 15,
Sacharidy (g): 20,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 12,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 2
Postup přípravy
Podusíme zeleninu na cibulce, necháme odpařit všechnu tekutinu,z bílků ušleháme sníh a naklademe do kruhu kolem zeleniny, zeleninu zalijeme rozšlehaným vejcem se smetanou, okořeníme a opečeme po obou stranách.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






