TOPlist


Karbanátky z vařeného krůtiho krku/ks

  • Uživatelský recept
  • Autor: Drahosl
  • Porce: 11.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Krůta bez kůže průměr 462
Rohlík tukový průměr74
Mléko trvanlivé plnotučné (3,5 % tuku)112
Vejce celá průměr90
Česnek6
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)8
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)6

Energetická hodnota celkem: 4590 kJ

Bílkoviny (g): 124, Tuky (g): 43, Sacharidy (g): 48 SAFA (g): 14 Cukry (g): 9 Vláknina (g): 2 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 417 kJ

Bílkoviny (g): 11.3, Tuky (g): 3.9, Sacharidy (g): 4.4 SAFA (g): 1.3 Cukry (g): 0.8 Vláknina (g): 0.2 Sůl (g): 0.2


Dochucovadla:

sůl,pepř 11 ks

Postup přípravy

Krůtí krky 673g uvařit se solí,kořením a zeleninou.Po ztuhnutí v chladu sebrat tuk.Obrat maso na karbanátky cca 290 g.Všechny suroviny uvedené v receptu , v mixéru spojit a na pečící papír položíme 11 karbanátků obalených v strouhance,pokapeme karbanátky olejem cca 6 g a pečeme v troubě na 190 °C asi 30 min.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma