- Autor: ifcax
- Doba přípravy (min.): 50
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Zelí bílé hlávkové | 500 |
Vepřová krkovice pečená (nesolená) | 120 |
Vejce celé (syrové) | 55 |
Vejce celé (syrové) | 55 |
Vejce celé (syrové) | 55 |
Slunečnicová mouka | 60 |
Mouka pšeničná hladká | 40 |
Energetická hodnota celkem: 4642 kJ
Bílkoviny (g): 91,
Tuky (g): 51,
Sacharidy (g): 62,
SAFA (g): 18,
Cukry (g): 15,
Vláknina (g): 24,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1161 kJ
Bílkoviny (g): 22.8, Tuky (g): 12.8, Sacharidy (g): 15.5, SAFA (g): 4.5, Cukry (g): 3.8, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.