TOPlist


Filety z tresky, přírodní s ledoým salátem a dresingem

  • Uživatelský recept
  • Autor: MarcaC
  • Porce: 1.00
  • Doba přípravy (min.): 20

Orestovat plátky ryby na kapce olivového oleje, posolit, posypat pepřem 3 barev a posypat sušenými bylinkami. Podávat s ledovým salátem s dresingem z bílého netučného jogurtu- ten malinko osolit a promíchat s rozetřeným 1 stroužkem česneku.

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Oleje (všechny druhy)10
Treska filé250
Sůl8
Salát ledový200
Jogurt bílý polotučný 3 % tuku průměr50
Česnek5

Energetická hodnota celkem: 1388 kJ

Bílkoviny (g): 44, Tuky (g): 14, Sacharidy (g): 8 SAFA (g): 3 Cukry (g): 6 Vláknina (g): 3 Sůl (g): 1


Dochucovadla:

sůl, sušené bylinky, zelený pepř

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma