TOPlist


Karbanátky s růžičkovou kapustou

  • Uživatelský recept
  • Autor: Cairo
  • Porce: 5.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
hackfleisch gemischt500
Kapusta růžičková350
Vločky ovesné30
Sýr tučný tvrdý 45% průměr70

Energetická hodnota celkem: 7105 kJ

Bílkoviny (g): 121, Tuky (g): 115, Sacharidy (g): 48 SAFA (g): 55 Cukry (g): 16 Vláknina (g): 15 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1421 kJ

Bílkoviny (g): 24.2, Tuky (g): 23, Sacharidy (g): 9.6 SAFA (g): 11 Cukry (g): 3.2 Vláknina (g): 3 Sůl (g): 0.4


Dochucovadla:

Bílý pepř, mletý koriandr, sušený česnek, sůl

Postup přípravy

Mleté maso smícháme s rozemletou uvařenou kapustou, přidáme všechno koření, sůl (já teda používám černou kvůli minerálům), ovesné vločky a strouhaný sýr. Opět promícháme a na rozpálené teflonové pánvi tvarujeme karbanátky, které opékáme na každé straně 2x aby byli dobře propečené. Já doporučuji jako přílohu bramborovo celerovou kaši a jako salát mléčně kvašenou zeleninu tak zvané Pickles.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma