- Autor: sduranova
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 16.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mouka špaldová celozrnná | 150 |
Cukr třtinový hnědý | 150 |
Vejce celé (syrové) | 220 |
Smetana ke šlehání 33% | 50 |
Řecký jogurt bílý 5% (Milko) | 140 |
Milko řecký jogurt bílý 0,3 g tuku | 130 |
Pilos tvaroh odtučněný | 250 |
Dochucovadla:
citronova stava a kura, prasek do peciva, muskatovy orisek, vanilkovy cukr, spetka soli
Energetická hodnota celkem: 8274 kJ
Bílkoviny (g): 102,
Tuky (g): 48,
Sacharidy (g): 273,
SAFA (g): 23,
Cukry (g): 172,
Vláknina (g): 13,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 517 kJ
Bílkoviny (g): 6.4, Tuky (g): 3, Sacharidy (g): 17.1, SAFA (g): 1.4, Cukry (g): 10.8, Vláknina (g): 0.8, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Vyslehame zloutky s cukrem, pridame slehacku, tvaroh a jogurt s ochucovadly. Zaslehame. Prisypeme mouku s praskem do peciva. Proslehame Pridame snih. Nalejeme do vymazane formy Troubu predehrejeme s kastrulkem s vodou, kterou tam ponechame i behem peceni. Peceme dozlatova.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.