TOPlist


Vepřový závitek plněný zelím,houbami

  • Uživatelský recept
  • Autor: Drahosl
  • Porce: 2.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Párky vídeňské25
Máslo čerstvé nesolené12
Houby sušené průměr10
Cibule29
Zelí bílé kysané ve slaném nálevu100
Vepřová kýta (syrová)200

Energetická hodnota celkem: 2106 kJ

Bílkoviny (g): 49, Tuky (g): 29, Sacharidy (g): 10 SAFA (g): 14 Cukry (g): 5 Vláknina (g): 4 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1053 kJ

Bílkoviny (g): 24.5, Tuky (g): 14.5, Sacharidy (g): 5 SAFA (g): 7 Cukry (g): 2.5 Vláknina (g): 2 Sůl (g): 1


Dochucovadla:

Z výpeku udělat více omáčky(mouka,voda)aby to nebylo suché.

Postup přípravy

Z mletého masa,ochuceného solí,mletou paprikou,na folii uděláme placku,kterou naplníme zelím,klínkami cibule,namočenými a vyždímanymi houbami a párkem.Pomocí folie srolujeme závitek a opečeme na pánvy Zepter,podlít trochou vody a dusit za občasného podlévání.Omáčku zahustíme studeným máslem.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma