TOPlist


Risoto

  • Uživatelský recept
  • Autor: Baall
  • Porce: 6.00
  • Doba přípravy (min.): 50

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Rýže dlouhozrnná (uvařená)350
zeleninová směs mražená kukuřice, mrkev, hrášek200
Česnek15
Cibulky sterilované40
Olivy černé30
Vepřové ve vlastní šťávě (Hamé)300

Energetická hodnota celkem: 6234 kJ

Bílkoviny (g): 52, Tuky (g): 92, Sacharidy (g): 105 SAFA (g): 30 Cukry (g): 8 Vláknina (g): 17 Sůl (g): 9

Energetická hodnota na 1 porci: 1039 kJ

Bílkoviny (g): 8.7, Tuky (g): 15.3, Sacharidy (g): 17.5 SAFA (g): 5 Cukry (g): 1.3 Vláknina (g): 2.8 Sůl (g): 1.5


Dochucovadla:

Sůl, pepř, 10 černých oliv, červená mletá paprika

Postup přípravy

rýži uvaříme zvlášť. Na dno zapékací mísy dáme zeleninu, osolíme, opepříme. Zasypeme rýží, dochutíme, promícháme a dáme do trouby zapéct na 20 min.; posledních 5min.posypeme sýrem.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma