TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Jablečný dort

Zpět
  • Autor: vercagall
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 12.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 7817 kJ

Bílkoviny (g): 32, Tuky (g): 18, Sacharidy (g): 387, SAFA (g): 5, Cukry (g): 185, Vláknina (g): 28, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 651 kJ

Bílkoviny (g): 2.7, Tuky (g): 1.5, Sacharidy (g): 32.3, SAFA (g): 0.4, Cukry (g): 15.4, Vláknina (g): 2.3, Sůl (g): 0.1

Postup přípravy

Jablka rozvaříme v troše vody, poté dohladka rozmixujeme. Pokud je potřeba dosladíme. Pak přilijeme pudingový prášek rozmíchaný v trošce vody. Ještě chvíli povaříme. Do dortové formy vrstvíme střídavě piškoty a rozvařená jablka. Necháme schládnout.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři