TOPlist


Křupavé kuřecí řízky z trouby

  • Uživatelský recept
  • Autor: vercagall
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Kuřecí prsa bez kůže400
Vejce celá průměr55
Hořčice plnotučná průměr15
Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku)10
Mouka špaldová celozrnná50
Kukuřičná strouhanka50
Eidam 30%60
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)30

Energetická hodnota celkem: 5458 kJ

Bílkoviny (g): 129, Tuky (g): 53, Sacharidy (g): 75 SAFA (g): 14 Cukry (g): 3 Vláknina (g): 2 Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 1365 kJ

Bílkoviny (g): 32.3, Tuky (g): 13.3, Sacharidy (g): 18.8 SAFA (g): 3.5 Cukry (g): 0.8 Vláknina (g): 0.5 Sůl (g): 0.8

Postup přípravy

Řízky naklepeme, osolíme a opepříme. Obalíme v mouce, vejci s mlékem a hořčicí a ve strouhance se sýrem a sladkou paprikou. Pečící papír potřeme olejem, dáme na něj obalené řízky a svrchu potřeme olejem. Pečeme cca 15 min pod alobalem a pak ještě 15 min bez alobalu.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma