TOPlist


celerovo-sýrové placičky

  • Uživatelský recept
  • Autor: Vrrtule
  • Porce: 2.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Celer bulva100
Petržel - kořen50
Eidam 30%30
Šunka schwarzwaldská30
Vejce celé (syrové)55

Energetická hodnota celkem: 1195 kJ

Bílkoviny (g): 26, Tuky (g): 15, Sacharidy (g): 11 SAFA (g): 7 Cukry (g): 3 Vláknina (g): 6 Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 598 kJ

Bílkoviny (g): 13, Tuky (g): 7.5, Sacharidy (g): 5.5 SAFA (g): 3.5 Cukry (g): 1.5 Vláknina (g): 3 Sůl (g): 1.5


Dochucovadla:

sůl, pepř, česnek, libeček, kurkuma, solamyl

Postup přípravy

Celer a petržel najemno nastrouháme, vymačkáme přebytečnou vodu, přidáme nastrouhaný sýr, pokrájenou šunku, syrové vejce, poprášíme solamylem, okořeníme dle chuti a uděláme malé placičky. Děláme na teflonové pánvičce, kterou lehce vytřeme olejem, nebo v troubě na pečícím papíře.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma