TOPlist


Játrová omáčka

  • Uživatelský recept
  • Autor: poudera
  • Porce: 3.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Játra kuřecí (syrová)250
Olej řepkový15
Cibule120
Hotová jíška (v suchém stavu)80
Voda1000

Energetická hodnota celkem: 3931 kJ

Bílkoviny (g): 51, Tuky (g): 57, Sacharidy (g): 51 SAFA (g): 30 Cukry (g): 5 Vláknina (g): 4 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 1310 kJ

Bílkoviny (g): 17, Tuky (g): 19, Sacharidy (g): 17 SAFA (g): 10 Cukry (g): 1.7 Vláknina (g): 1.3 Sůl (g): 0

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma