TOPlist


Játrová omáčka

  • Uživatelský recept
  • Autor: poudera
  • Porce: 5.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Cibule200
Olej řepkový15
Játra kuřecí (syrová)500
Hotová jíška (v suchém stavu)100

Energetická hodnota celkem: 5797 kJ

Bílkoviny (g): 99, Tuky (g): 76, Sacharidy (g): 72 SAFA (g): 40 Cukry (g): 8 Vláknina (g): 7 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1159 kJ

Bílkoviny (g): 19.8, Tuky (g): 15.2, Sacharidy (g): 14.4 SAFA (g): 8 Cukry (g): 1.6 Vláknina (g): 1.4 Sůl (g): 0.2

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma