TOPlist


CELER.karbos.s vlockama a v.konz.vl.st.

  • Uživatelský recept
  • Autor: adriana2
  • Porce: 15.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Vepřové maso ve vlastní šťávě394
Balkánský sýr 57
Česnek20
Cibule118
Celer bulva686
Vejce celá průměr84
Vločky ovesné100

Energetická hodnota celkem: 9344 kJ

Bílkoviny (g): 102, Tuky (g): 136, Sacharidy (g): 139 SAFA (g): 61 Cukry (g): 48 Vláknina (g): 20 Sůl (g): 12

Energetická hodnota na 1 porci: 623 kJ

Bílkoviny (g): 6.8, Tuky (g): 9.1, Sacharidy (g): 9.3 SAFA (g): 4.1 Cukry (g): 3.2 Vláknina (g): 1.3 Sůl (g): 0.8


Dochucovadla:

cesnek,pepr,major.

Postup přípravy

do konz.ve vl.st.vepr.zamichame vločky a postupujeme jako na karbose.pak nastrouháme cely celer a zamícháme a dame upéct do zlatova v troube.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma